Revisal HR


Revisal HRServicii de administrare a personalului

Revisal HR

SERVICII COMPLETE

DE ADMINISTRAREA PERSONALULUI

Revisal HR

RESURSE UMANE

OBIECTIV ATINS

thin

REVISAL & HR CONSULTING

Despre Noi

Consideram ca respectarea unor principii etice are o importanta critica atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri. Comportamentul etic, adoptat inca de la infiintarea companiei, tine de punerea in acord cu o serie de cerinte legislative dar cuprinde si principii de onestitate, integritate si responsabilitate sociala.REVISAL & HR CONSULTING

REVISAL & HR CONSULTING este o societate cu capital integral privat care ofera servicii profesionale si de inalta calitate in domeniul resurselor umane, venind astfel in intampinarea nevoilor curente ale oricarei firme.

REVISAL & HR CONSULTING

REVISAL & HR CONSULTING va ajuta sa atingeti obiectivele legate de resurse umane. Oferim o varietate de servicii DE de administrare a personalului concepute sa vina in intampinarea nevoilor si solicitarilor dumneavoastra.REVISAL & HR CONSULTING

Servicii REVISAL & HR CONSULTING

Revisal HR

Completare autorizata si transmitere a REVISAL

Suntem autorizati sa completam si sa transmitem registrul de evidenta a salariatilor, in conditiile prevazute de HG 500/2011 si va vom furniza urmatoarele servicii:

Revisal HR

Servicii de administrare a personalului

Intocmirea documentelor ce produc modificari ale contractului individual de munca precum acte aditionale de modificare a functiei, salariului negociat, normei de lucru etc

Revisal HR

Servicii de salarizare Revisal&HR

Crearea si actualizarea permanenta a bazei de date prin inregistrarea contractelor individuale de munca, a modificarilor de stare civila si salariale, a deciziilor de incetare a activitatii, sanctionare etc.

TESTIMONIALS

What People Say

Simul urbanitas posidonium eum id, vitae consul doctus no has. Laudem legimus liberavisse no his, eum at bonorum cotidieque. Ne pri minim utinam suavitate. Pericula iracundia maiestatis mel ut, ea fabulas electram ocurreret has. Mei debitis consectetuer te.

DANA ROGERS

Sales Agent

TESTIMONIALS

What People Say

Brizy allows you to build and publish web pages that work and feel like they are part of your website. The integration is seamless and works just like you would expect. It makes your marketing more effective by providing features that turn clicks into conversions.

JULIAN COOK

Property Reals Manager

thin